Welkom op de website van HOC

 

Het Hoogeveens Ondernemers Collectief is het overkoepelende orgaan van drie ondernemersorganisaties in Hoogeveen. De verenigingen Combinatie Hoogeveense Ondernemingen (CHO) en Zakenkring Hoogeveen en de Stichting Centrum Management  zijn elk door twee bestuursleden vertegenwoordigd in het HOC.

In 2009 is het HOC opgericht om namens de ondernemers structureel overleg te voeren met een vertegenwoordiging van de gemeente Hoogeveen. Naast de burgemeester en de wethouder Economische Zaken zijn de beleidsadviseurs EZ bij het overleg aanwezig. Het overleg vindt vijf keer per jaar plaats en wordt geleid door een onafhankelijke voorzitter. 

Zo is een platform tot stand gekomen waar diverse Hoogeveense ondernemersvraagstukken worden behandeld, zoals ParkManagement, werkloosheiden de samenwerking op gebied van Onderwijs, Overheid en Ondernemers. Via het HOC hebben ondernemers op deze wijze inzicht en inspraak op overheidsplannen en voorgenomen besluiten.

Een belangrijk doel bij de oprichting van HOC was dat de ondernemers engemeente elkaar als partners zien. Een samenwerking die moet leiden tot het versterken en verbeteren en verbeteren van het ondernemersklimaat in de gemeente Hoogeveen.

Laatste nieuws

HOC wil van meer betekenis zijn voor ondernemers

Zakenkring_nieuwjaarsbijeenkomst__2__thumb Zo’n 150 ondernemers bezochten de nieuwjaarsbijeenkomst van het HOC op donderdag 14 januari in de... lees meer »

Nieuwjaarsbijeenkomst HOC op 14 januari 2016

De nieuwjaarsbijeenkomst 2016 vindt plaats op donderdag 14 januari in De Spaarbankhoeve te Fluite... lees meer »

HOC ondersteunt Kunstijsbaan in Hoogeveen

Met het ondertekenen van een steunverklaring door de bestuursleden van HOC ondersteunen zij de ko... lees meer »

Neem contact met ons op via

06 206 06 567 of

info@hochoogeveen.nl