Welkom op de website van HOC

 

Het Hoogeveens Ondernemers Collectief is het overkoepelende orgaan van drie ondernemersorganisaties in Hoogeveen. De verenigingen Combinatie Hoogeveense Ondernemingen (CHO) en Zakenkring Hoogeveen en de Stichting Centrum Management  zijn elk door twee bestuursleden vertegenwoordigd in het HOC.

In 2009 is het HOC opgericht om namens de ondernemers structureel overleg te voeren met een vertegenwoordiging van de gemeente Hoogeveen. Naast de burgemeester en de wethouder Economische Zaken zijn de beleidsadviseurs EZ bij het overleg aanwezig. Het overleg vindt vijf keer per jaar plaats en wordt geleid door een onafhankelijke voorzitter. 

Zo is een platform tot stand gekomen waar diverse Hoogeveense ondernemersvraagstukken worden behandeld, zoals werkloosheid en de samenwerking op gebied van Onderwijs, Overheid en Ondernemers. Via het HOC hebben ondernemers op deze wijze inzicht en inspraak op overheidsplannen en voorgenomen besluiten.

Een belangrijk doel bij de oprichting van HOC was dat de ondernemers en gemeente elkaar als partners zien. Een samenwerking die moet leiden tot het versterken en verbeteren van het ondernemersklimaat in de gemeente Hoogeveen.

Laatste nieuws

Platform overleg 18 oktober 2017

Samenvatting van de zaken die tijdens het platformoverleg op 18 oktober werden besproken. lees meer »

Vierkant vol gas

Ondernemers in de regio Coevorden, Emmen, Hardenberg, Hoogeveen zijn uitgenodigd voor het event V... lees meer »

Platformoverleg 17 mei 2017

In het platformoverleg van 17 mei 2017 zijn de volgende onderwerpen tussen de gemeente en het HOC... lees meer »

Neem contact met ons op via

06 206 06 567 of

info@hochoogeveen.nl